ots yrittaja

anton verovalitusSyntynyt Helsingissä 1957.  Koulutus, tradenomi. 

Olen harrastanut pyöräilyä, judoa ja sittemmin aikidoa. Alle 10 vuotiaasta olen harrastanut lintuja, luontoa, kasveja ja kaikkea luontoon liittyvää. Purjehdusvuosia on kertynyt yli 30 vuotta. Talviuinnin aloitin, kun muutin Heinolaan.

Työkokemus: Alle parikymmentä vuotta vierähti tulkin ja vientimyyjän työssä. Lyhyen aikaa olen opettanut kirjanpitoa. Yli kymmenen vuotta olen tehnyt verohallinnossa harmaan talouden verotarkastuksia. Keväällä 2010 perustin oman yrityksen auttamaan yrittäjiä. Ensimmäiset pari vuotta menivät ihmetellessä, mutta sen jälkeen toimeksiantoja on tullut tasaisena virtana.

Vahvinta osaamistani ovat verolait, verotuskäytäntö, verotusmenettely, oikaisuvaatimukset, taloudellisen tilan selvitykset, kirjanpito ja yrityksen hallinto.
Toimisto on Heinolassa ja Helsingissä on palaveritila. Teen yhteistyötä muutaman asianajotoimiston kanssa, joiden asianajajat tunnen jo vuosien takaa. Toimeksiantoja on ollut Helsingistä Rovaniemelle, kuitenkin valtaosa asiakkaista ovat pääkaupunkiseudulta. En ole osannut mainostaa ja tehty työ on puhunut puolestaan. Puskaradio tuo uusia asiakkaita.

Tämän muutaman vuoden aikana mitä olen auttanut muita yrittäjiä, olen saanut asiakkailtani työstäni enemmän kiitosta kuin koko monikymmenvuotisen työurani aikana yhteensä. Ehkä parasta mitä minun kohdalle on tullut pitkään aikaan, on ollut tämä oman yrityksen perustaminen.

Tervetuloa tutustumaan!